تبلیغات
مطالب اینترنتی - از سبزیجات چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟
مطالب اینترنتی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من



مفیدستان:

بامداد – از سبزیجات چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟

ریحان

پخت : از ریحان برای سرخ کردنی ها، غذاهای ایتالیایی، سس پستو و همچنین به عنوان چاشنی استفاده می شود.
بهترین روغن برای استفاده : روغن زیتون ،کنجد،هسته انگور
طعم های مکمل : گوجه فرنگی، پونه کوهی، رازیانه وآویشن

شوید

پخت : آبگوشت،خورشت، طعم دادن به خامه وپنیرمحلی،سالاد سبزیجات وخیارشور
بهترین روغن برای استفاده : روغن کانولا، روغن زیتون
طعم دهنده های مکمل : خردل، فلفل، میخک،زنجبیل،پیازچه، جوز هندی ، جعفری

نعناع

موارد استفاده : رویه کیک ،ژله،پای
بهترین روغن برای استفاده : روغن کانولا ،گردو، نارگیل، گلرنگ
طعم دهنده های مکمل : زنجبیل، فلفل قرمز، زیره، بابونه

رزماری

پخت : سس گوجه فرنگی، پیتزا
بهترین روغن : روغن کانولا،روغن گلرنگ
طعم دهنده های مکمل : فلفل،برگ بو،پونه کوهی، مرزنجوش، رازیانه، ریحان

منبع : سیمرغ



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب از سبزیجات چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟ در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :از سبزیجات چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟
http://mofidestan.ir/%d8%a7%d8%b2-%d8%b3%d8%a8%d8%b2%db%8c%d8%ac%d8%a7%d8%aa-%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%da%a9%d9%86%db%8c%d9%85/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 11 تیر 1396
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی